Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kunnen wij niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig, juist en actueel is. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die kan ontstaan door het gebruik van de informatie op deze website of door de tijdelijke onbereikbaarheid van de website. Tevens behouden wij het recht om de informatie op deze website zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen.

 

Eventuele links naar andere websites die niet worden beheerd door ons, zijn slechts ter informatie opgenomen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en het functioneren van deze externe websites.

 

Het gebruik van de informatie op deze website en eventuele beslissingen die hierop worden gebaseerd, zijn voor eigen verantwoordelijkheid van de bezoeker. Indien u twijfels heeft over de juistheid van de verstrekte informatie, raden wij u aan contact met ons op te nemen of deskundig advies in te winnen.

 

Door deze website te bezoeken en gebruiken, stemt u in met deze disclaimer.

Wil jij ook content die indruk maakt en resultaat oplevert…maak alvast een vrijblijvende afspraak!